Arbeta med Oxceed

May 18, 2020Oxceed

En viktig del av din roll som företagare är att följa upp verksamhetens ekonomi och utveckling. I de flesta fall räcker det inte med bara balans- och resultaträkningen. Därför samarbetar vi med Oxceed för att presentera dig företagets utveckling på ett grafiskt och begripigt sätt. Med Oxceed kan du bland annat:

  • Följa företagets intäkter och kostnader månad för månad
  • Analysera nyckeltal, kunder, och leverantörer
  • Skapa budgetar
  • Se en detaljerad balans & resultaträkning
  • Spara viktiga dokument

I den här guiden samlar vi information för att du ska kunna arbeta med Oxceed

Varför ska jag använda Oxceed?

En förutsättning för lönsamhet är att veta bland annat om verksamheten genererar intäkter, hur mycket spenderas i olika kostnader, och vad resultatet blir. Det kan man se i en vanlig balans- och resultaträkning men på många gånger förstår man inte dessa dokument. Med Oxceed kan du se utvecklingen i företaget på ett grafiskt sätt. Det hjälper dig att fatta bra beslut och planera framåt. 

I aktiebolag är styrelsen skyldig att upprätta en ekonomisk rapportering där man kan granska verksamheten noggrant och där man kan upptäcka en eventuell brist på kapital.  Detta kan du göra i Oxceed. 

Vi på EasyWays hjälp dig att ha alla verktyg du behöver för att driva företaget till lönsamhet. 

Hur får jag tillgång till Oxceed?

Oxceed ingår i alla våra redovisningspaket med fasta priser. Om du har fast pris i våra redovisningstjänster och har inte fått tillgång till Oxceed än, ta kontakt med oss så hjälper vi dig. 

Hur oftas uppdateras Oxceed?

Om du har integrationslicens i Fortnox uppdateras Oxceed löpande. Annars, uppdaterar vi Oxceed varje gång vi gör bokföringen. 

Går det att använda Oxceed i smartphone eller surfplatta?

Ja det går, dock är vissa funktioner begränsade i versionen för mobil och surfplatta. För att du ska få det mesta av Oxceed rekommenderar vi logga in i verktygen i datorn.

Ladda ner uppdaterad balans & resultaträkning

Du behöver inte längre vänta på att vi skickar en uppdaterad balans- och resultaträkning. Du kan ladda den i flicken Utvärdera.

Kan jag ladda upp bokföringsmaterial till er i Oxceed?

Nej. Oxceed används endast för ekonomisk rapportering. 

Jag ser inte kunder och leverantörer i Oxceed?

För att kunna se kunder och leverantörer i flicken Analysera behöver man ha en koppling till Fortnox. Då behöver du skaffa en integrationlicens i Fortnox.