Hur vi jobbar

Vårt fokus

Att erbjuda alla redovisningstjänster är en självklarhet för en redovisningsbyrå och det gör vi. Därför fokuserar vi på att hjälpa dig i din roll som företagare att uppnå dina mål och driva ett lönsamt företag. För oss är det viktigt att du förstår hur ditt företag mår och hur du kan nå lönsamhet i verksamheten.

Siffror

Sifrror visar hur ditt företag mår. Därför är det viktigt att du som företagare har tillgång till och förstår siffrorna för att kunna fatta viktiga beslut. Vi ger dig den ekonomiska rapporteringen i lättbegripliga siffror och hjälper dig att förstå dem.

Lönsamhet

En prioritet i vårt arbete är att hjälpa dig som företagare att nå lönsamhet i din verksamhet. Genom råd och stöd kan vi hjälpa dig att vidta små eller stora åtgärder som ska leda till en lönsam verksamhet. 

Vårt arbetssätt

Personlig kontakt

Vårt mål är att hålla en personlig kontakt med dig som företagare och bli en bollplank för att nå dina mål

100% Digital

Vårt arbete är 100% digitalt. Det ger dig stora fördelar då du kan spara tid och ha tillgång till din ekonomi när och varsomhelst.

Verktyg i framkant

Vi jobbar i Fortnox och använder andra moderna verktyg för hantering av kvitton, och rapportering.   

}

Effektivitet och flexibilitet

Dagens företagare är alltid på språng och inget företag är det andra likt. Därför jobbar vi så effektivt som möjligt och erbjuder stor flexibilitet för att anpassa oss till våra kunders behov. 

Fördelar med digitala tjänster

Ett råd tråd i våra tjänster är att vi jobbar digitalt vilket kommer att ge ditt företag stora fördelar så som bland annat:

}

Spara tid

Du slipper åka till redovisningsbyrån för att lämna material, du behöver inte heller slösa bort tid med att skriva ut och hålla på med pärmar.

Spara pengar

Du behöver inte slösa bort pengar på papper och bläck. Dessutom drar du ner arbetskostnader som går åt administration.

Tillgång till allt närsomhelst

Med de lösningar och verktyg vi erbjuder har du kontoret tillgängligt närsomhelst, varsomhelt. I datorn, plattan, eller i mobilen.

Arbeta miljövänligt

Att skiva ut fakturor innebär slöseri av papper som kommer från träd. Rädda några träd genom att jobba digitalt.

Känner du dig redo? Så här börjar vi 

1. Inledningsmöte

Vi kan träffas på vårt eller ditt kontor, eller via internet för att gå igenom vilka tjänster du behöver och vilka verktyg du behöver använda. Direkt efter mötet får du en offert från oss. 

2. Uppstart

Vi sätter ihop alla verktyg du behöver, sätter upp rutiner och gör allt klart för att börja jobba. Vid behov tar vi kontakt med din tidigare byrå. 

3. Klara, färdiga, gå

Nu när allt är klart är det bara att köra. Du får ett team av två konsulter som ska hjälpa dig på vägen.

Vill du veta mer?

Skicka in dina uppgifter och vi återkommer inom kort. Du kan också ringa till 08 200347 eller mejla till info@easyways.nu.

Senast från bloggen