Redovisningstjänster med fokus på lönsamhet

Fokus på lönsamhet

Med bokföringen som redskap hjälper vi dig att sätta upp mål för att få lönsamhet i din verksamhet.

100% Digital

Vi tar hand om den ekonomiska administrationen medan du fokuserar på lönsamheten istället.

Fasta priser

Slipp översakningar. Med fasta priser vet du hur mycket du betalar varje månad och vad du får för det. 

Hos oss får du hjälp med stort sett alla delar av den ekonomiska administrationen i företaget. Vi anpassar vårt arbete så att du får den lösning som passar just ditt företag och dina förutsättningar. Vi arbetar 100% digitalt vilket ger dig stora fördelar så som tidsbesparing, enklare administration, och stor flexibilitet.  

Löpande bokföring

Vi sköter den löpande bokföring och håller koll på att den följer gällande regler och håller bra kvalitet.

k

Skattedeklarationer

Vi redovisar företagets moms, arbetsgivaravgifter, och skatter. Vi ser till att alla deklarationer kommer in i tid och håller all kontakt med Skatteverket. Vi hjälper även ägare till aktiebolag att fylla i K10 blanketten.

Bokslut och årsredovisningar

När räkenskapsåret är slut gör vi bokslutet och upprättar årsredovisningen. Vi skickar årsredovisningen till Bolagsverket digitalt.

Löneadministration

Vi hjälper våra kunder att skapa lönebesked år sina anställda. Vi hanterar också arbetsgivardeklarationen och skickar in kontrolluppgifter till Skatteverket för alla anställdas löner.

Vårt fokus

Att erbjuda alla redovisningstjänster är en självklarhet för en redovisningsbyrå och det gör vi. Därför fokuserar vi på att hjälpa dig i din roll som företagare att uppnå dina mål och driva ett lönsamt företag. För oss är det viktigt att du förstår hur ditt företag mår och hur du kan nå lönsamhet i verksamheten.

Siffror

Sifrror visar hur ditt företag mår. Därför är det viktigt att du som företagare har tillgång till och förstår siffrorna för att kunna fatta viktiga beslut. Vi ger dig den ekonomiska rapporteringen i lättbegripliga siffror och hjälper dig att förstå de.

Lönsamhet

För att säkra företagets existens behöver företaget vara lönsamt. En prioritet i vårt arbete är att hjälpa dig som företagare att nå lönsamhet i din verksamhet. Genom råd och stöd kan vi hjälpa dig att vidta små eller stora åtgärder som ska leda till en lönsam verksamhet. 

Våra verktyg

Vi använder smarta verktyg som hjälper dig att hålla koll på företagets ekonomi och där du kan lämna in material för bokföringen. Du kan välja vilket verktyg du vill använda utifrån din verksamhets behov och villkor. Utöver de verktyg som vi har kan vi ge dig råd på andra verktyg som kan vara bra för dig.

Din ekonomi i mobilen

Som kund hos oss får du appen Digitala Företaget kostnadsfritt. Med appen har du kontoret alltid tillgängligt i fickan om du använder mobilen, plattan, eller på webben. Med Digitala Företaget kan du bland annat: 

 

  • Fakturera i mobilen
  • Skapa körjournaler
  • Spara viktiga dokument
  • Skapa tidrapporter
  • Följa företagets ekonomiska utveckling
  • Skicka underlag till oss för bokföringen

Ekonomisk översikt

För dig som vill ha en bättre koll på hur ekonomin ser ut. Vi använder portalen Företagsplatsen där du kan följa upp den ekonomiska utvecklingen av företaget, viktiga nyckeltal, och rapporter. I Företagsplatsen har du tillgång till hela bokföringen när och var du vill. Detta kan du göra med verktyget:

  • Följa ekonomin med lättlästa grafer
  • Kolla händelser dag för dag
  • Få mer än 160 nyckeltal
  • Få vanliga och skräddasydda rapporter

Fördelar digital redovisning

Ett råd tråd i våra tjänster är att vi jobbar digitalt vilket kommer att ge ditt företag stora fördelar så som bland annat:

}

Spara tid

Du slipper åka till redovisningsbyrån för att lämna material, du behöver inte heller slösa bort tid med att skriva ut och hålla på med pärmar.

Spara pengar

Du behöver inte slösa bort pengar på papper och bläck. Dessutom drar du ner arbetskostnader som går åt administration.

Tillgång till allt närsomhelst

Med de lösningar och verktyg vi erbjuder har du kontoret tillgängligt närsomhelst, varsomhelt. I datorn, plattan, eller i mobilen.

Arbeta miljövänligt

Att skiva ut fakturor innebär slöseri av papper som kommer från träd. Rädda några träd genom att jobba digitalt.

Våra priser

Vi erbjuder alltid fastpris till våra kunder. Innan uppdraget inleds uppskattar vi tillsammans med dig som kund hur mycket arbete som behövs varje månad, vilka verktyg du och eventuellt dina medarbetare kommer att använda och utifrån det beräknar vi ett fast pris. Med ett fastpris per månad vet du exakt hur mycket som läggs på redovisningstjänster och vad du får för det du betalar. 

Känner du dig redo? Så här börjar vi 

1. Inledningsmöte

Vi kan träffas på vårt eller ditt kontor, eller via internet för att gå igenom vilka tjänster du behöver och vilka verktyg du behöver använda. Direkt efter mötet får du en offert från oss. 

2. Uppstartsabete

Vi sätter ihop alla verktyg du behöver, sätter upp rutiner och gör allt klart för att börja jobba. Vid behov tar vi kontakt med din tidigare byrå. 

3. Klara, färdiga, gå

Nu när allt är klart är det bara att köra. Du får ett team av två konsulter som ska hjälpa dig på vägen.

Kontakt

Telefon: 08 200347

E-post: info@easyways.nu

Adress: Telefonvägen 30, vån 11

126 26 Hägersten

Easy Ways AB

Org.nr 559180-7937

 

Copyrights reserved - Developed by EasyWays AB

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du vår hantering av dina personuppgifter. Du kan läsa mer här