Våra tjänster

Hos oss får du hjälp med stort sett alla delar av den ekonomiska administrationen i företaget. Vi anpassar vårt arbete så att du får den lösning som passar just ditt företag och dina förutsättningar. Vi arbetar 100% digitalt vilket ger dig stora fördelar så som tidsbesparing, enklare administration, och stor flexibilitet.  Det här kan vi göra för dig.

Löpande bokföring

Vi sköter den löpande bokföring och håller koll på att den följer gällande regler och håller bra kvalitet.
k

Skattedeklarationer

Vi redovisar företagets moms, arbetsgivaravgifter, och skatter. Vi ser till att alla deklarationer kommer in i tid och håller all kontakt med Skatteverket. Vi hjälper även ägare till aktiebolag att fylla i K10 blanketten.

Bokslut och årsredovisningar

När räkenskapsåret är slut gör vi bokslutet och upprättar årsredovisningen. Vi skickar årsredovisningen till Bolagsverket digitalt.

Löneadministration

Vi hjälper våra kunder att skapa lönebesked år sina anställda. Vi hanterar också arbetsgivardeklarationen och skickar in kontrolluppgifter till Skatteverket för alla anställdas löner.

Våra tjänster anpassas efter dina villkor

Inget företag är det andra likt. Därför anpassar vi våra tjänster efter ditt företags unika förutsättningar och behov. Vi inleder alltid vårt uppdrag genom att se över dina rutiner och verktyg och ger förslag på verktyg för fakturering, hantering av påminnelse och inkasso, leverantörsfakturor, och kvitto, samt tidrapportering av anställda. Om ditt företag har behov av hjälp med fakturering, utbetalning av leverantörsfakturor, eller annan administration kan vi erbjuda detta också.

Din ekonomi i mobilen

Som kund hos oss får du appen Digitala Företaget kostnadsfritt. Med appen har du kontoret alltid tillgängligt i fickan om du använder mobilen, plattan, eller på webben. Med Digitala Företaget kan du bland annat:

 

  • Fakturera direkt i mobilen
  • Skapa körjournaler
  • Spara viktiga dokument
  • Skapa tidrapporter
  • Följa företagets ekonomiska utveckling
  • Skicka underlag till oss för bokföringen

Fördelar med att jobba digitalt

Ett råd tråd i våra tjänster är att vi jobbar digitalt vilket kommer att ge ditt företag stora fördelar så som bland annat:

}

Spara tid

Du slipper åka till redovisningsbyrån för att lämna material, du behöver inte heller slösa bort tid med att skriva ut och hålla på med pärmar.

Tillgång till allt närsomhelst

Med de lösningar och verktyg vi erbjuder har du kontoret tillgängligt närsomhelst, varsomhelt. I datorn, plattan, eller i mobilen.

Spara pengar

Du behöver inte slösa bort pengar på papper och bläck. Dessutom drar du ner arbetskostnader som går åt administration.
m

Spara plats

Bort med papperspärmar. Du behöver inte ha pärmar i skåp eller lådor. Allt ligger i molnet.

Bättre koll på ekonomin

Du kan följa ditt företags ekonomi med några få klick direkt i mobilen eller i datorn. Du får då snabbare och tydligare beslutunderlag.

Arbeta miljövänligt

Att skiva ut fakturor innebär slöseri av papper som kommer från träd. Rädda några träd genom att jobba digitalt.

Låt oss kontakta dig

Ge oss möjlighet att berätta hur vi kan hjälpa dig att få en bättre ekonomisk administration